Hvidkålssuppe
(1)

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
kg
Flæsk "letsaltet"
3
l
Vand
10
hele
Peberkorn
1
stk
Suppevisk
1
kg
Hvidkål
2
stk
Gulerod / Gulerødder
0,5
stk
Selleri
300
g
Kartoffel / kartofler
Fremgangsmåde
Flæsket bringes i kog i vandet, og suppen skummes. Peber korn og suppevisk tilsættes, og det hele koges ca. 1½ time. De itu skårne urter tilsættes og koges med når der er en ½ time tibage.
Flæsket tages op og suppen smages til. Flæsket skæres i skiver, der serveres til suppen sammen med rugbrød og sennep.
Flæsket tages op og suppen smages til. Flæsket skæres i skiver, der serveres til suppen sammen med rugbrød og sennep.
Søgeord: hvidkålssuppe, suppe, letsaltet, flæsk, peberkorn, suppevisk, hvidkål, gulerødder, selleri, kartofler, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
hvidkålssuppe, suppe, letsaltet, flæsk, peberkorn, suppevisk, hvidkål, gulerødder, selleri, kartofler, madopskrift
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
hvidkålssuppe, suppe, letsaltet, flæsk, peberkorn, suppevisk, hvidkål, gulerødder, selleri, kartofler, madopskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hvidkaalssuppe
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hvidkaalssuppe