Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hvide asparges med estragondressing, jordbær og æg

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Hvide asgarges
2
spsk
Rapsolie
Salt
Peber
3
stk
Æg
250
g
Jordbær
200
g
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %

Fremgangsmåde

Skræl aspargesene med en tyndskræller på denne måde: læg aspargesene på et skærebrædt og skræl fra hovedet og nedefter. Så undgår du, at de knækker. Skær enderne af og skær 
resten i skrå stykker på 5 cm.

 

Varm olien på en grillpande og steg apargesene godt på alle sider. Tag dem af varmen og krydr med salt og peber.

 

Kog æggene i 8 min, pil dem og skær dem i halve. Skær også jordbærrene i halve.

 

Rør cremefraiche med eddike, salt og peber. Tilsæt honning. Hak estragonen fint, vend den i og kom massen i en sprøjtepose.

 

Anret asparges med jordbær og halve æg, pynt med små toppe af estragondressing. Pynt evt. med tallerkensmækker.



Søgeord: hvide asparges, estragondressing, sommeranretning, jordbær
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske , Sankt Hans

Velegnet til:
Vegatarmad

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
hvide asparges, estragondressing, sommeranretning, jordbær
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hvide-asparges-med-estragondressing-jordbaer-og-aeg/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her