Hvedefrikadeller
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
3
dl
Hel hvede
2
stk
Kartoffel / kartofler "200 g"
1
stk
Løg "100 g"
1
spsk
Basilikum (frisk) "hakket"
1
stk
Æg
2
dl
Mandler "eller nødder eller solsikkekerner, hakkede"
0,5
dl
Mælk "ca."
2
spsk
Tamari
Olie "til stegning"
Fremgangsmåde
Hveden vaskes og lægges i blød dagen fær, den skal bruges. Hveden koges mør i iblødsætningsvandet 1 time.
Kartoflerne skrælles, skæres i terninger og tilsættes hveden de sidste 30 min. Evt. overskydende vand hældes fra, og hvede og kartofler findeles i en køkkenmaskine.
Hvedemosen røres med finthakket løg, basilikum, æg, mandler, mælk og tamari. Farsen skal være forholdsvis fast. Der kan smages til med salt og peber.
Farsen formes til 13-14 flade frikadeller, som steges gyldne på begge sider i meget varm olie.
Søgeord: madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift, frikadeller, vegetarfrikadeller, vegetarmad, vegetaropskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet , Vegatarmad
Søgeord:
madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift, frikadeller, vegetarfrikadeller, vegetarmad, vegetaropskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet , Vegatarmad
Søgeord:
madopskrifter, mad, madopskrift, opskrifter, opskrift, frikadeller, vegetarfrikadeller, vegetarmad, vegetaropskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hvedefrikadeller
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hvedefrikadeller