Hornfiske suppe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
800
g
Hornfisk "rensede"
Suppegrønt "feks. persille, porretop"
1
l
Kalvebouillon "kogt på kalveben + suppevisk"
Salt
Peber
Fiskeboller
Fremgangsmåde
Der koges en grundsuppe på kalveben. Hornfisken gøres i stand. De bedste af stykkerne snørres sammen to og to med suppegrønt imellem.
Resten af fisken, deriblandt halestykkerne, laves til boller, der skal på suppen. (færdige fiskeboller fra dåse kan bruges i dag).
Resten af fisken, deriblandt halestykkerne, laves til boller, der skal på suppen. (færdige fiskeboller fra dåse kan bruges i dag).
Søgeord: suppe, hornfisk, suppegrønt, persille, porretop, kalvebouillon, fiskeboller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
suppe, hornfisk, suppegrønt, persille, porretop, kalvebouillon, fiskeboller
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
suppe, hornfisk, suppegrønt, persille, porretop, kalvebouillon, fiskeboller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hornfiske-suppe
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hornfiske-suppe