Logo
www.mad-og-drikke.dk

Honningglaseret skinke

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Honningglaseret skinke - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1,5 - 2
kg
Skinke "kogt eller ovnstegt letslatet skinke, uden ben, evt. røget"
kogt eller ovnstegt letslatet skinke, uden ben, evt. røget
Glasering
3 - 4
spsk
Honning "fast"
fast
25
g
Smør
8
stk
Enebær
1
stk
Appelsin "reven skal heraf"
reven skal heraf
Peber

Fremgangsmåde

Skær sværen af skinken. Rør honning og smør sammen. Knus enebærrene i en morter og tilsæt dem sammen med appelsinskal og peber.

Fordel galseringen over skinkens overside. Læg skinken i en lille bradepande og sæt den i ovnen ca. 15-25 min, ved 225°, til den er gylden. Tiden afhænger af, om skinken er varm eller kold, når den sættes i ovnen. Øs honningsmørret over skinken, efterhånden som det smelter.



Søgeord: honningglaseret, skinke, julefrokost, madopskrifter, juleskinke, glaseret, julemiddag, julemad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Nytår

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
honningglaseret, skinke, julefrokost, madopskrifter, juleskinke, glaseret, julemiddag, julemad

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her