Honning hjerter
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
200
g
Honning
150
g
Brun/mørk farin / puddersukker
150
g
Margarine
100
g
Mandler "hakkede"
2
spsk
Appelsinskal "fintrevet"
1
tsk
Ingefær "stødt"
2
tsk
Kanel
0,5
tsk
Stødt nellike
2
tsk
Natron
550
g
Hvedemel
Fremgangsmåde
Honning, farin og margarine smeltes sammen i en gryde. De øvrige ingredienser, undtagen æg og mel, røres i. Massen afkøles til den er lunken. Æg og mel røres i, og dejen æltes sammen.
Dejen hviler mindst 1 døgn i køleskab. Dejen rulles ud i ca. 1/2 cm tykkelse og udstikkes med hjerteforme eller skæres efte skabelon.
Bages i 5-8 min. ved 200° på midterste ovnribbe.
Dejen kan gemmes i fryseren, så skal den ligge et par timer ved køkkentemperatur inden den rulles ud.
Søgeord: honning, hjerter, honninghjerter, julehygge, julekager, mad, nelliker, bageopskrifter, julekage, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
honning, hjerter, honninghjerter, julehygge, julekager, mad, nelliker, bageopskrifter, julekage, juleopskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
honning, hjerter, honninghjerter, julehygge, julekager, mad, nelliker, bageopskrifter, julekage, juleopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/honning-hjerter
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/honning-hjerter