Honey bourbon steak
(1)
4 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
900
g
Ribeye "skåret i mellemstore klumper"
2
fed
Hvidløg "finthakket eller knust"
170
g
Champignon "skåret i halve eller kvarte, alt efter størrelse"
100
g
Honning
60
g
Soya / soja / soyasauce
60
g
Worcestersovs / worcestersauce
50
g
Brun/mørk farin / puddersukker
0,5
tsk
Chiliflager
2
spsk
Olie
3
spsk
Smør
75
g
Bourbon whiskey
Oksesteak eller oksefilet, kan også bruges.
Fremgangsmåde
I en skål piskes honning, brun farin, bourbon, soya sovs, worcestershire sauce, chiliflager og hvidløg sammen. Marianden kommes derefter i en plasticpose sammen med oksekødet. Lad kødet marinere i køleskabet i 2-4 timer (helst ikke mere).
Varm olien op på en medium varm pande, sammen med 2 spsk. smør. Kom kødet på (steg evt. kødet af to gange). Steg indtil kødet er brunet på alle sider. Tag købdet nu kødet fra. Kom den sidste spsk. smør på panden og steg ligeledes champignon til de er brunet. Kom derefter kødet på og vend retten rundt.
Tip: man kan komme resten af marianden på når champignonerne er brunet.
Søgeord: asiatisk, asiatsike retter, honey bourbon steak, whiskey-honning sauce
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
asiatisk, asiatsike retter, honey bourbon steak, whiskey-honning sauce
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
asiatisk, asiatsike retter, honey bourbon steak, whiskey-honning sauce
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/honey-bourbon-steak
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/honey-bourbon-steak