Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hollandaise sauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Æggeblommer "pasteuriseret"
pasteuriseret
1
spsk
Eddike
2
spsk
Vand
Laurbærblade
5
stk
Peberkorn "sorte"
sorte
400
g
Smør "saltet"
saltet

Hemmeligheden bag hollandaise er at saucen absolut ikke må komme op og koge, for så skiller den og æggene bliver til røræg. Saucen skal være så "varm" at man kan have en finger i den.

Fremgangsmåde

Vand, eddike, laurbærblad og peber koges ind i en gryde til ca. 1 spsk.

Æggeblommer tilsættes og legeres over vandbad til det bliver tykt og skummende (må ikke blive for varmt!)

Smør smeltes og tilsættes æggeblommerne og piskes godt til det bliver en tyk og cremet konsistens.

Smages til med salt og hvid peber.



Søgeord: Hollandaise, sauce, hollandaisesauce, hollandaisesovs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Søgeord:
Hollandaise, sauce, hollandaisesauce, hollandaisesovs
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her