Hollandaise sauce
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
3
stk
Æggeblommer "pasteuriseret"
1
spsk
Eddike
2
spsk
Vand
Laurbærblade
5
stk
Peberkorn "sorte"
400
g
Smør "saltet"
Hemmeligheden bag hollandaise er at saucen absolut ikke må komme op og koge, for så skiller den og æggene bliver til røræg. Saucen skal være så "varm" at man kan have en finger i den.
Fremgangsmåde
Vand, eddike, laurbærblad og peber koges ind i en gryde til ca. 1 spsk.
Æggeblommer tilsættes og legeres over vandbad til det bliver tykt og skummende (må ikke blive for varmt!)
Smør smeltes og tilsættes æggeblommerne og piskes godt til det bliver en tyk og cremet konsistens.
Smages til med salt og hvid peber.
Søgeord: Hollandaise, sauce, hollandaisesauce, hollandaisesovs
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
Hollandaise, sauce, hollandaisesauce, hollandaisesovs
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
Hollandaise, sauce, hollandaisesauce, hollandaisesovs
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hollandaise-sauce
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hollandaise-sauce