Logo
www.mad-og-drikke.dk

Høns i asparges og champignon

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Høns i asparges og champignon - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Høne "eller stor kylling"
eller stor kylling
Vand
Salt
250
g
Champignon
20
g
Margarine
1
dåse
Asparges
6
dl
Suppe
50
g
Mel
2
stk
Æggeblommer
1
dl
Fløde

Fremgangsmåde
Hønen koges mør i en 1½ - 2 timer, bruger man en kylling skal man regne med 1 time.

Champignonerne renses, skæres i skiver og dampes let i margarinen, aspargesvand og suppe tilsættes, jævnes med meljævning. Aspargeserne hældes i sausen og varmes igennem.

Hønen parteres og lægges i en skål. Æggeblommerne piskes sammen med fløde og røres i saucen, som derefter blandes med den parteret høne i skålen.

Serveres med butterdejssnitter eller flùtes til.


Søgeord: høns, asparges, champignon, kylling
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
høns, asparges, champignon, kylling

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her