Hjemmelavet pesto med valnødder
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Soltørrede tomater
Rucola
Hvidløg
Valnødder
Ekstra jomfru olivenolie
Basilikum (frisk)
Peccorino "brug eventuelt parmesan"
Pesto alla Lo Stivale.
Fremgangsmåde
Kog tomaterne i 3-4 minutter. Blend dem med ruccola, hvidløg, valnødder og olien. Basilikum blendes kort med.
Pestoen hældes i fad og den fintrevne parmesan røres i.
Pestoen hældes i fad og den fintrevne parmesan røres i.
Søgeord: pesto, alla, lo, stivale, soltørrede, tomater, ruccola, hvidløg, valnødder, ekstra, jomfruolivenolie, basilikum, peccorino, parmesanost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dressing
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
pesto, alla, lo, stivale, soltørrede, tomater, ruccola, hvidløg, valnødder, ekstra, jomfruolivenolie, basilikum, peccorino, parmesanost
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dressing
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
pesto, alla, lo, stivale, soltørrede, tomater, ruccola, hvidløg, valnødder, ekstra, jomfruolivenolie, basilikum, peccorino, parmesanost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-pesto-med-valnoedder
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-pesto-med-valnoedder