Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hjemmelavet medisterpølse

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Flæskekød
100
g
Spæk "hvis kødet er magert"
hvis kødet er magert
1
stk
Løg "revet"
revet
3
dl
Suppe
2
spsk
Salt
2
tsk
Peber
0,5
tsk
Ingefær "evt."
evt.

Fremgangsmåde
Flæskekød og løg hakkes to gange, krydderier tilsættes og det hele æltes godt igennem.

Ved størrere portioner kan man ælte det i en balje, eller lign.

Den må ikke stoppes for fast da den vil springe ved kogning eller stegning. 


Søgeord: medisterpølse, flæskekød, spæk, løg, suppe, ingefær, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
medisterpølse, flæskekød, spæk, løg, suppe, ingefær, juleopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-medisterpoelse

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her