Hjemmelavet medisterpølse
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
1
kg
Flæskekød
100
g
Spæk "hvis kødet er magert"
1
stk
Løg "revet"
3
dl
Suppe
2
spsk
Salt
2
tsk
Peber
0,5
tsk
Ingefær "evt."
Fremgangsmåde
Flæskekød og løg hakkes to gange, krydderier tilsættes og det hele æltes godt igennem.
Ved størrere portioner kan man ælte det i en balje, eller lign.
Den må ikke stoppes for fast da den vil springe ved kogning eller stegning.
Ved størrere portioner kan man ælte det i en balje, eller lign.
Den må ikke stoppes for fast da den vil springe ved kogning eller stegning.
Søgeord: medisterpølse, flæskekød, spæk, løg, suppe, ingefær, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
medisterpølse, flæskekød, spæk, løg, suppe, ingefær, juleopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
medisterpølse, flæskekød, spæk, løg, suppe, ingefær, juleopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-medisterpoelse
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-medisterpoelse