Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hindbærtrifli med hedvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Hindbærtrifli med hedvin - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Hindbær "friske"
friske
100
g
Sukker / melis / stødt melis
150
g
Makroner
6
spsk
Portvin "eller sherry"
eller sherry
0,5
l
Jordbæryoghurt "sødmælk"
sødmælk
0,5
l
Piskefløde
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis

Fremgangsmåde

Hindbærrene renses, skæres i skiver. Sukker drysses henover.

100 g makronerne knuses og kommes i en skål så de dækker bunden.

Hedvinen hældes henover. Hindbærrene fordeles henover. Yoghurt og sukker røres sammen. Fløden piskes stiv og vendes i yoghurten.

Hæld cremen henover hindbærrene. Pynt med flødeskum og hindbær.

Lad den stå i køleskab i 4-5 timer.



Søgeord: dessert, hindbærtrifli, trifli, hedvin, opskrift, billig, mad, hindbær, portvin, sherry, jordbæryoghurt, ingredienser
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
dessert, hindbærtrifli, trifli, hedvin, opskrift, billig, mad, hindbær, portvin, sherry, jordbæryoghurt, ingredienser

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her