Hindbærsnitter med crumble

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Opskriften tager 30 minutter + køletid
Bund:
Pisk smør, sukker, vaniljekorn og salt sammen. Rør mel i, og tryk dejen jævnt ud i bunde af en 20 x 20 cm bageform med bagepapir. Sæt på køl i 1/2 time. Tænd ovnen på 175 grader. Bag i 15 minutter.
Crumble:
Bland mel, muscovadosukker, havregryn og salt. Skær det kolde smør i små tern, og smuldr dem i melblandingen med fingrene til en grov smuldredej. Smør hindbærmarmelade på den forbagte kagebund, og drys de friske hindbær ovenpå. Fordel smuldredejen over hindbærrene i et jævnt lag. Bag kagen i ovnen i 30 minutter, til smuldredejen er gylden. Sæt bageformen på en rist, så kagen bedre kan køle af, og sæt herefter kagen i køleskabet i 2 timer. Skær kanterne af den afkølede kage hele vejen rundt, og skær den herefter ud i pæne, aflange snitter.
Servering:
Hak chokoladen, og smelt den i en varmefast skål over vandbad. Dekorér hindbærsnitterne med den smeltede chokolade, og drys med frysetørrede hindbær. Pynt evt. med spiselige blomster.
Søgeord: hindbærsnitter, kage, crumble, dej, hindbær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
hindbærsnitter, kage, crumble, dej, hindbær
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hindbaersnitter-med-crumble