Hindbærmousse med grand marnier

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Purer hindbærrene af nogle gange i en blender, og gnid mosen igennem en sigte (for at fjerne kernerne). Pisk æggeblommer og sukker tykt og lyst i 5 min. Bring mælken i kog, og hæld den gradvist i æggeblandingen under konstant piskning. Forsigtigt, den vil skille, hvis dette gøres for hurtigt. Sæt skålen over en gryde med små kogende vand og rør i ca. 10 min. Lad cremen blive tyk, så den kan dække bagsiden af en ske. Lad den køle af.
Udblød husblasen i koldt vand, ca. 5 min. Tryk vandet af, og kom husblasen i en ildfast skål. brug gryden med vandet fra før, lad husblasen smelte over dette vandbad. Lad husblasen smelte, den skal kunne brænde din lillefinger en lille smule. Rør husblas, hindbærpuré og creme de casis i cremen, sæt den i køleskabet. Pisk fløden stiv, og vend den i den afkølede, men endnu ikke stivnede creme.
Hæld cremen mellem dine lagkage bunde, i din serverings skål(e) eller over din mørdejsbund, afhængigt af hvad du vil med den. Lad den stivne i køleskabet i ca. 6 timer eller mere.
Serveres f.eks. med brudstykker af hvid chokolade, friske hindbær og flødeskum.
Søgeord: dessert, hindbærmousse, grand, marnier, dyr, mad, lagkage, mørdejsbund, hindbær, husblas, creme, casis, blender, vandbad
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest
Søgeord:
dessert, hindbærmousse, grand, marnier, dyr, mad, lagkage, mørdejsbund, hindbær, husblas, creme, casis, blender, vandbad
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hindbaermousse-med-grand-marnier