Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hellefisk i citron

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Hellefisk i citron - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
1,5
kg
Hellefiskefilet
2 - 3
stk
Peberfrugter "farve efter smag og behag"
farve efter smag og behag
1
stk
Citronkrydderier "gerne italienske krydderurter eller franske krydderurter"
gerne italienske krydderurter eller franske krydderurter

Hellefisk er en fed fisk så sovs er overflødigt.

Tilbehør:
jasminris
hvidløgsflutes

Fremgangsmåde
Et fad dækkes med staniol smøres med lidt olie. Fisken lægges ned og dækkes med peber og krydderier citronen presses over fisken. Lukkes til med staniol og sættes i ovnen der er forvarmet til ca. 200 grader.

Fisken er færdig efter ca. 20 - 25 min. Serveres straks med ris og flutes og en god flaske hvidvin.


Søgeord: hellefisk, citron, hovedret, madopskrift, fisk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
hellefisk, citron, hovedret, madopskrift, fisk

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her