Hellefisk i citron
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1,5
kg
Hellefiskefilet
2 - 3
stk
Peberfrugter "farve efter smag og behag"
1
stk
Citronkrydderier "gerne italienske krydderurter eller franske krydderurter"
Hellefisk er en fed fisk så sovs er overflødigt.
Tilbehør:
jasminris
hvidløgsflutes
Tilbehør:
jasminris
hvidløgsflutes
Fremgangsmåde
Et fad dækkes med staniol smøres med lidt olie. Fisken lægges ned og dækkes med peber og krydderier citronen presses over fisken. Lukkes til med staniol og sættes i ovnen der er forvarmet til ca. 200 grader.
Fisken er færdig efter ca. 20 - 25 min. Serveres straks med ris og flutes og en god flaske hvidvin.
Fisken er færdig efter ca. 20 - 25 min. Serveres straks med ris og flutes og en god flaske hvidvin.
Søgeord: hellefisk, citron, hovedret, madopskrift, fisk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
hellefisk, citron, hovedret, madopskrift, fisk
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
hellefisk, citron, hovedret, madopskrift, fisk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hellefisk-i-citron
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hellefisk-i-citron