Hane i riesling
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
0,5
stk
Unghane "eller 2 overlår og 2 underlår eller 2 køller"
2
skiver
Fersk flæsk
Smør
0,25
flaske
Riesling "tør"
Salt
Peber
Krydderbuket "af 1 lille laurbærblad, persillestilke og frisk estragon"
8
stk
Løg "små"
10
stk
Champignon "små"
Fremgangsmåde
Skær hanen ud i 4 dele og flæsket i bjælker og brun dem let i en stegegryde i lidt smør. Tilsæt vin, salt, peber og krydderbuket og lad det simre under låg i ca. 25 min.
Imens steges løg og champignoner på en pande i smør. Kom dem i gryden med kødet og kog op. Smag til og server med fx kogte kartofler til.
Imens steges løg og champignoner på en pande i smør. Kom dem i gryden med kødet og kog op. Smag til og server med fx kogte kartofler til.
Søgeord: hane, riesling, unghane, underlår, overlår, køller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Søgeord:
hane, riesling, unghane, underlår, overlår, køller
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Søgeord:
hane, riesling, unghane, underlår, overlår, køller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hane-i-riesling
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hane-i-riesling