Gullasch med kaffe
(1)
4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Oksekød i strimler
2
spsk
Mel
Salt
Peber
1
fed
Hvidløg "hakket"
30
g
Smør
1
stk
Løg "i skiver"
2,5
dl
Rødvin
1,25
dl
Espresso kaffe
2
stk
Gulerod / Gulerødder "i tynde skiver"
1
bundt
Merian (frisk) "friskhakket"
Tilbehør: kartoffelmos
Fremgangsmåde
Kom mel, salt og peber i en plastpose sammen med kødstrimlerne og ryst det godt.
Brun kødet i smør i en gryde. Tilsæt løg, hvidløg, vin og kaffe. Simrer ca. 1/2 time under tætsluttende låg. Tilsæt gulerødder i skiver og lad dem simre med i godt 5 min. Kom merian i, jævn evt. med majsstivelse og smag til med salt og peber.
Server med kartoffelmos rørt op med smør og hakket persille.
Søgeord: gullash, , hovedret, mad, opskrift, oksekød, rødvin, espressokaffe, kartoffelmos
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
gullash, , hovedret, mad, opskrift, oksekød, rødvin, espressokaffe, kartoffelmos
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
gullash, , hovedret, mad, opskrift, oksekød, rødvin, espressokaffe, kartoffelmos
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gullasch-med-kaffe
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gullasch-med-kaffe