Gulerodskage med flødeostglasur
(1)
11 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
Kage
250
g
Skørost "dette er en mellemfed blød ost, velegnet til bagning"
100
g
Lys blød farin
3
stk
Æg "sammenpiskede"
250
g
Gulerod / Gulerødder "revet"
100
g
Abrikoser "som ikke skal lægges i blød, hakket"
75
g
Valnødder "kernerne"
150
g
Fuldkornshvedemel
100
g
Mel
1,5
tsk
Bagepulver
1
tsk
Mixed krydderier
1
dl
Solsikkeolie
Glasur
200
g
Flødeost "mager"
1
spsk
Flormelis / florsukker
1
stk
Appelsin "revet skal heraf"
Vanilleessens
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 160°. Smør en dyb, 20 cm stor kageform let og for den med bagepapir.
Rør skørost, sukker og æg sammen i en stor skål. Tilsæt resten af ingredienserne og rør dem godt sammen.
Fordel kagemassen i den smurte form med en ske. Bag den i 1 1/2 time, indtil den er gylden og fast at røre ved.
Lad den svale af i formen i nogle min. og vend den derefter ud af formen, så den kan køle helt af på en bagerist.
Rør ingredienserne til glasuren sammen og fordel den over den afkølede kage.
Kan fryses ned.
Søgeord: gulerodskage, kage, slankedessert, diabetesdessert, di
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad
Søgeord:
gulerodskage, kage, slankedessert, diabetesdessert, di
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad
Søgeord:
gulerodskage, kage, slankedessert, diabetesdessert, di
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gulerodskage-med-floedeostglasur
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gulerodskage-med-floedeostglasur