Grove pølsehorn med sesam og chiliflager
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 18 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
9
stk
Wienerpølser "eller 18 brunchpølser"
Pølsehornsdej:
25
g
Gær
3
dl
Vand "lunkent"
1
stk
Æg
2
spsk
Olivenolie
2
tsk
Sukker / melis / stødt melis
1,5
tsk
Salt
100
g
Groft mel "f.eks. grahamsmel eller ølandshvedemel"
400
g
Hvedemel "ca."
Pensling og drys:
1
stk
Æg
1
spsk
Mælk
1
spsk
Sesamfrø
1
tsk
Chiliflager "tørrede"
Pølsehorn er en favorit i madpakken. Bag en stor portion, og frys de pølsehorn ned, der ikke bliver spist med det samme. Så går der ingen pølsehorn til spilde, og det bliver nemt at klare madpakken på travle dage, hvor du så bare behøver at tage et par pølsehorn ud af fryseren og supplere med fx cherrytomater og agurk.
Fremgangsmåde
Søgeord: grove pølsehorn, pølsehorn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Frokost , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Sommerfest , Studenterfest , Fest
Søgeord:
grove pølsehorn, pølsehorn
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Brunch , Frokost , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Sommerfest , Studenterfest , Fest
Søgeord:
grove pølsehorn, pølsehorn
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grove-poelsehorn-med-sesam-og-chiliflager
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grove-poelsehorn-med-sesam-og-chiliflager