Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grove pølsehorn med sesam og chiliflager

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 18 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
9
stk
Wienerpølser "eller 18 brunchpølser"
eller 18 brunchpølser
Pølsehornsdej:
25
g
Gær
3
dl
Vand "lunkent"
lunkent
1
stk
Æg
2
spsk
Olivenolie
2
tsk
Sukker / melis / stødt melis
1,5
tsk
Salt
100
g
Groft mel "f.eks. grahamsmel eller ølandshvedemel"
f.eks. grahamsmel eller ølandshvedemel
400
g
Hvedemel "ca."
ca.
Pensling og drys:
1
stk
Æg
1
spsk
Mælk
1
spsk
Sesamfrø
1
tsk
Chiliflager "tørrede"
tørrede

Pølsehorn er en favorit i madpakken. Bag en stor portion, og frys de pølsehorn ned, der ikke bliver spist med det samme. Så går der ingen pølsehorn til spilde, og det bliver nemt at klare madpakken på travle dage, hvor du så bare behøver at tage et par pølsehorn ud af fryseren og supplere med fx cherrytomater og agurk.


Fremgangsmåde


Søgeord: grove pølsehorn, pølsehorn
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Brunch , Frokost , Bagværk , Brød

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Sommerfest , Studenterfest , Fest

Søgeord:
grove pølsehorn, pølsehorn
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grove-poelsehorn-med-sesam-og-chiliflager

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her