Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grovboller med skinke og karrycreme

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Personer

Grovboller med skinke og karrycreme - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Grovboller "er bollen stor kan du måske nøjes med en"
er bollen stor kan du måske nøjes med en
5
cm
Agurk
2 - 4
skiver
Skinke
0,5
stk
Æble
3
spsk
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
1
tsk
Karry

Fremgangsmåde

Skær æblet i små tern og kom dem i en skål. Rør æbleternene med cremefraiche og karrypasta.

Skær agurken over på langs og fjern kernerne med en ske. Skær de halve agurker i skiver. Læg skinke, agurk og karrycreme på brødet.

Luk bollen og pak den ind i film.



Søgeord: Grovboller, grovbolle, frokost, fedtfattig, fedtfattig
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Madpakke egnet

Søgeord:
Grovboller, grovbolle, frokost, fedtfattig, fedtfattig

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her