Grøntsagsrisotto med parmesan
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
spsk
Olie
1
stk
Løg "finthakket"
4
stilke
Safran "eller 1/2 tsk. gurkemeje"
2,5
dl
Ris "runde"
4
stk
Tomater "uden skind, i tern"
2
stk
Gulerod / Gulerødder "i små terninger"
2
stænger
Blegselleri "i små tern"
2
stk
Courgetter "i små terninger"
2
dl
Ærter "friskbælgede"
6
dl
Grøntsagsbouillon
Salt
Peber
1
spsk
Smør
Tilbehør
1
spsk
Persille "meget finthakket bredbladet"
50
g
Parmesanost "revet"
Fremgangsmåde
Varm olien op, steg løget klart heri og tilsæt safran og ris. Vend det godt sammen og tilsæt derefter alle grøntsagerne. Spæd med 4-5 dl bouillon, drys med salt og peber, vend det hele godt sammen.
Kog for svag varme i 15 min. Spæd med yderligere bouillon hen af vejen. Læg låg på, sluk under gryden og lad den stå i yderligere 15 min.
Rør 1 spsk. smør i retten og server retten rygende varm med persille og revet parmesan til at drysse over.
Søgeord: vegetaropskrifter, grøntsagsrisotto, madopskrifter, mad, risotto, safran, grønsagsrisotto, vegetarretter, vegetar
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
vegetaropskrifter, grøntsagsrisotto, madopskrifter, mad, risotto, safran, grønsagsrisotto, vegetarretter, vegetar
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
vegetaropskrifter, grøntsagsrisotto, madopskrifter, mad, risotto, safran, grønsagsrisotto, vegetarretter, vegetar
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groentsagsrisotto-med-parmesan
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groentsagsrisotto-med-parmesan