Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grønne laksetærter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 - 10 Personer

Ingen billede
Intet billede
8 - 10 Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
spsk
Smør
2
pakker
Tærtedej "evt. grov"
evt. grov
500
g
Broccoli
1
bundt
Forårsløg / springløg
450
g
Laksefilet "fersk"
fersk
6
stk
Æg
160
g
Flødeost
160
g
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
100
g
Emmentaler "revet"
revet
2
dl
Mælk
1
bundt
Dild "frisk"
frisk
Salt
Peber
2
stk
Alu-tærteforme

2 tærter

Du kan selvfølgelig også bage tærterne i en almindelig form, hvis du ikke vil fryse dem ned.


Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 180 grader.


Smør to alu-tærteforme med en diameter på ca. 23 cm med smørret, læg dejen i formene og skær dejkanterne til. 


Del broccolien i små buketter. Rens forårsløgene, halvér dem på langs og hak dem fint. Fjerne skindet fra laksen og skær laksekødet i små tern. Pisk æggene og tilsæt flødeost, cremefraiche, revet ost, mælk, hakket dild, salt og peber.


Fordel broccoli, forårsløg og laks i tærtebunden og hæld ægge-osteblandingen over.


Bag tærterne i 20-25 min., til de er faste. 


Hvis tærterne skal fryses ned:
Lad tærterne køle af og frys dem ned i store fryseposer. Ved servering, lad tærterne tø op i køleskabet og varm dem i ovnen i 20 min. ved 200 grader. Servér evt. en grøn salat og cremefraiche-dild dressing til. 



Søgeord: laksetærte, tærte med laks, laks, tærte
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
laksetærte, tærte med laks, laks, tærte
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groenne-laksetaerter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her