Grønne laksetærter
2 tærter
Du kan selvfølgelig også bage tærterne i en almindelig form, hvis du ikke vil fryse dem ned.
Varm ovnen op til 180 grader.
Smør to alu-tærteforme med en diameter på ca. 23 cm med smørret, læg dejen i formene og skær dejkanterne til.
Del broccolien i små buketter. Rens forårsløgene, halvér dem på langs og hak dem fint. Fjerne skindet fra laksen og skær laksekødet i små tern. Pisk æggene og tilsæt flødeost, cremefraiche, revet ost, mælk, hakket dild, salt og peber.
Fordel broccoli, forårsløg og laks i tærtebunden og hæld ægge-osteblandingen over.
Bag tærterne i 20-25 min., til de er faste.
Hvis tærterne skal fryses ned:
Lad tærterne køle af og frys dem ned i store fryseposer. Ved servering, lad tærterne tø op i køleskabet og varm dem i ovnen i 20 min. ved 200 grader. Servér evt. en grøn salat og cremefraiche-dild dressing til.
Søgeord: laksetærte, tærte med laks, laks, tærte
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
laksetærte, tærte med laks, laks, tærte
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groenne-laksetaerter