Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grøn pasta med kalkun og svampe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1,5
stk
Zittauerløg "ca. 150 g finthakket"
ca. 150 g finthakket
4 - 5
fed
Hvidløg "finthakket"
finthakket
3
skiver
Bacon
35
g
Smør
700
g
Champignon "i skiver"
i skiver
1
tsk
Rosmarin "tørret"
tørret
0,5
spsk
Groft salt
Peber
600
g
Kalkunbryst "i tern ca. 2 x 2 cm"
i tern ca. 2 x 2 cm
40
g
Smør
3
l
Vand
1
spsk
Groft salt
600
g
Tagliatelle "grøn frisk båndpasta"
grøn frisk båndpasta
7 - 8
dl
Mornay sauce
4
spsk
Ost

Tilbehør: grøn salat og et godt glas rødvin

Fremgangsmåde
Svits løg, hvidløg og bacon i smøret, i ca. 1 min. Tilsæt champignoner og rosmarin, og svits det med i ca. 8 min. Tilsæt salt og peber. Hæld blandingen i en stor skål.

Del kødet i 2 portioner og svits hver portion for sig i gyldent smør i gryden i ca. 2 min. Bland kødet med løg og champignoner.

Bring vand og salt i kog. Kom pastaen i og lad den koge i ca. 3 min. Hæld pastaen i en sigte, og skyld den med koldt vand.

Læg lagvis -og i nævnte rækkefølge- svampeblanding, pasta og mornay sauce i 2 smurte ovnfaste fade Drys med ost og bag fadene midt i ovnen. Bagetid ca. 30 min. ved 225 grader. 


Søgeord: pasta, kalkun, kalkunbryst, svampe, mornay, sauce, bacon, tagliatelle, båndpasta
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
pasta, kalkun, kalkunbryst, svampe, mornay, sauce, bacon, tagliatelle, båndpasta
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groen-pasta-med-kalkun-og-svampe

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her