Grissini brødstænger
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
7
g
Tørgær
2,5
dl
Vand
450
g
Mel
1
tsk
Salt
5
spsk
Olivenolie
Havsalt
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200º.
Bland tørgær med 1¼ dl lunkent vand. I en anden skål blandes mel og salt. Tilsæt gærblandingen og resten af vandet. Tilsæt olivenolien. Dejen æltes i hånden eller med en maskine med dejkrog.
Læg dejen i en smurt skål, dæk den med husholdningsfilm og lad den hæve i en time, til dejen har dobbelt størrelse. Ælt den lidt og rul den ud i stænger.
Læg stængerne på en bageplade dækket med bagepapir.
De pensles med olivenolie og drysses med havsalt. De skal efterhæve i 6-8 min.
Bag brødstængerne ved 200º i 10-15 min.
De kan holde sig i nogle dage i en lufttæt dåse eller spises straks.
Søgeord: grissini, brødstænger, tørgær, bagværk, mad, mel, vand, olivenolie, havsalt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Brød , Syltning , Snacks
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
grissini, brødstænger, tørgær, bagværk, mad, mel, vand, olivenolie, havsalt
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Brød , Syltning , Snacks
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Buffet egnet
Søgeord:
grissini, brødstænger, tørgær, bagværk, mad, mel, vand, olivenolie, havsalt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grissini-broedstaenger
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grissini-broedstaenger