Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grillet andebryst med teriyaki marinade

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Grillet andebryst med teriyaki marinade - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Berberie andebryst
Salt
Peber
Teriyaki marinade "eller sød chilisauce"
eller sød chilisauce

God grill hovedret.

Tilbehør: grillede kartofler eller salat

Fremgangsmåde

Skindet på andebrystet ridses i tern - men pas på ikke at skære ned i selve kødet. Gnides derefter med salt og peber. Andebrystet grilles et par min. på hver side over direkte varme. Start med skindsiden.

Derefter flyttes andebrystet hen over indirekte varme og grilles færdig i 15-20 min. Man kan nu evt. pensle med f.eks. teriyaki marinade, sød chilisauce eller andet.

Brug gerne en marinade eller grillsauce der indeholder sukker, da det hjælper til at holde saften inde i kødet.

Lad andebrystet hvile indpakket i folie i ca. 10 min. inden udskæring.



Søgeord: andebryst, teriyaki, marinade, udskæring, sød, chilisauce, berberie, dyr, grillret, testet, kartofler, salat, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Grill egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
andebryst, teriyaki, marinade, udskæring, sød, chilisauce, berberie, dyr, grillret, testet, kartofler, salat, hovedret
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her