Gravad oksemørbrad
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
500
g
Oksemørbrad
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Rosmarin "lidt"
2
spsk
Salt
1
spsk
Rosenpeber
Salvie "lidt"
Avocadosovs
2
stk
Avocadoer "modne"
2
fed
Hvidløg
Italiensk kryddersalt "lidt"
4
spsk
Mayonnaise
2
spsk
Sennep
Fremgangsmåde
Gravad oksemørbrad
Alle ingredienser blandes i en passende stor plasticpose, og mørbraden kommes i. Posen lukkes "løst", dvs. at der skal være lidt luft omkring kødet. Posen kommes i køleskab og vendes 3-4 gange om dagen og skal ligge der i 3 døgn.
Herefter tages den ud af posen og de fleste krydderier skrabes af kødet. Skæres forsigtigt i tynde skiver , den er nu mør som smør.
Avocadosovs
Avocadoerne blendes eller røres bløde. Røres sammen med de øvrige ingredienser. Denne sovs skal ikke stå for længe, da den let bliver mørk på overfladen.
Servering
Serveres med ovnstegte trekantkartofler og tomatsalat.
Søgeord: gravad, oksemørbrad, sukker, rosmarin, salt, rosepeber, salvie, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation
Søgeord:
gravad, oksemørbrad, sukker, rosmarin, salt, rosepeber, salvie, madopskrift
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation
Søgeord:
gravad, oksemørbrad, sukker, rosmarin, salt, rosepeber, salvie, madopskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gravad-oksemoerbrad
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gravad-oksemoerbrad

