Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gravad oksemørbrad


Gravad oksemørbrad - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Oksemørbrad
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Rosmarin "lidt"
lidt
2
spsk
Salt
1
spsk
Rosenpeber
Salvie "lidt"
lidt
Avocadosovs
2
stk
Avocadoer "modne"
modne
2
fed
Hvidløg
Italiensk kryddersalt "lidt"
lidt
4
spsk
Mayonnaise
2
spsk
Sennep

Fremgangsmåde

Gravad oksemørbrad
Alle ingredienser blandes i en passende stor plasticpose, og mørbraden kommes i. Posen lukkes "løst", dvs. at der skal være lidt luft omkring kødet. Posen kommes i køleskab og vendes 3-4 gange om dagen og skal ligge der i 3 døgn.

Herefter tages den ud af posen og de fleste krydderier skrabes af kødet. Skæres forsigtigt i tynde skiver , den er nu mør som smør.

Avocadosovs
Avocadoerne blendes eller røres bløde. Røres sammen med de øvrige ingredienser. Denne sovs skal ikke stå for længe, da den let bliver mørk på overfladen.

Servering
Serveres med ovnstegte trekantkartofler og tomatsalat.


Søgeord: gravad, oksemørbrad, sukker, rosmarin, salt, rosepeber, salvie, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
gravad, oksemørbrad, sukker, rosmarin, salt, rosepeber, salvie, madopskrift

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her