Gratineret ravioli i mikroovn
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
300
g
Ravioli "frisk"
1
tsk
Salt
1
tsk
Oregano (tørret)
1
dåse
Flåede hakkede tomater
Peber "evt."
2,5 - 3
dl
Mornay sauce
50
g
Emmentaler "revet"
Pastaret i mokroovn.
Fremgangsmåde
Kom raviolien i et mikroovnsegnet ildfast fad. Drys med salt, oregano og evt. peber. Hak tomaterne i stykker med en kniv og fordel dem over raviolierne. Fordel mornay saucen over samt emmentalerost.
Stil fadet på metalrist midt i ovnen. Gratiner ved Kombination grill +440 watt mikrobølger i 20 min. efterfulgt af 5 min. hviletid i ovnen. Kontroller om raviolien er mør ved at stikke en kniv i midten af retten.
Tips
Opvarmning af pasta
Køleskabskold pasta er velegnet til at blive opvarmet i mikroovnen. En portion pasta på ca. 200 g dækkes med låg og opvarmes på 900 Watt mikrobølger i ca. 2 min.
Søgeord: gratineret, ravioli, mikroovn, mornay, sauce, emmentalerost, pastaret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
gratineret, ravioli, mikroovn, mornay, sauce, emmentalerost, pastaret
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
gratineret, ravioli, mikroovn, mornay, sauce, emmentalerost, pastaret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gratineret-ravioli-i-mikroovn
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gratineret-ravioli-i-mikroovn