Granola med banan
(1)

Antal
Ingredienser
300
g
Havregryn "gerne grovvalsede"
1
håndfuld
Mandler
1
håndfuld
Græskarkerner "lille"
1
drys
Salt "lille"
2
stk
Bananer "modne"
3
spsk
Kokosolie "flydende"
3
spsk
Akaciehonning
1
håndfuld
Tranebær "tørrede"
Chokoladeknapper "evt."
Fremgangsmåde
Start med at mose de 2 bananer og bland det så med flydende kokosolie og acaciehonning (hvis din kokosolie har stået i køleskabet og er blevet hård, kan du smelte den lidt i mikrobølgeovnen). Hak mandlerne meget groft og bland dem i en anden skål sammen med havregryn, græskarkerner og salt. Brug hænderne til at blande indholdet i de 2 skåle godt sammen.
Fordel det derefter på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 165 grader, til granolaen er sprød og gylden (ca. 40 min.). Hak det i for at adskille det af og til.
Lad granolaen køle helt af på bordet på bagepapir. Vend derefter tørrede tranebær og evt. chokolade i. Kommes i en lufttæt beholder.
Søgeord: granola, banangranola, frugt granola, drys til morgenmad, ymerdrys
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
granola, banangranola, frugt granola, drys til morgenmad, ymerdrys
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
granola, banangranola, frugt granola, drys til morgenmad, ymerdrys
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/granola-med-banan
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/granola-med-banan