Grand marnier fromage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
3
blade
Husblas
2
stk
Æg "pasteuriserede"
2
spsk
Flormelis / florsukker
2
spsk
Grand marnier
0,5
stk
Appelsin "reven skal heraf"
2,5
dl
Piskefløde
2
spsk
Appelsinsaft
Pynt
Mandariner
4
spsk
Grand marnier
Fremgangsmåde
Udblød husblasen i koldt vand. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad eller i micro-ovn.
Tilsæt appelsinsaft til den smeltede husblas.
Rør husblasappelsinsaften i æggeblandingen, når den er håndvarm. Vend forsigtig flødeskummet i når æggeblandingen begynder at tykne.
Fordel desserten i 4 portionsglas og stil dem koldt for at stivne.
Pynt med mandariner og kom 1 spsk grand manier over hver portion umiddelbart før serveringen
Søgeord: grand, marnier, fromage, pasteuriserede, æg, appelsin, piskefløde, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
grand, marnier, fromage, pasteuriserede, æg, appelsin, piskefløde, dessert
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
grand, marnier, fromage, pasteuriserede, æg, appelsin, piskefløde, dessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grand-marnier-fromage
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/grand-marnier-fromage