Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grand marnier fromage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Grand marnier fromage - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
3
blade
Husblas
2
stk
Æg "pasteuriserede"
pasteuriserede
2
spsk
Flormelis / florsukker
2
spsk
Grand marnier
0,5
stk
Appelsin "reven skal heraf"
reven skal heraf
2,5
dl
Piskefløde
2
spsk
Appelsinsaft
Pynt
Mandariner
4
spsk
Grand marnier

Fremgangsmåde

Udblød husblasen i koldt vand. Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad eller i micro-ovn.
Tilsæt appelsinsaft til den smeltede husblas.

Rør husblasappelsinsaften i æggeblandingen, når den er håndvarm. Vend forsigtig flødeskummet i når æggeblandingen begynder at tykne.

Fordel desserten i 4 portionsglas og stil dem koldt for at stivne.

Pynt med mandariner og kom 1 spsk grand manier over hver portion umiddelbart før serveringen



Søgeord: grand, marnier, fromage, pasteuriserede, æg, appelsin, piskefløde, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Nytår , Valentine

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
grand, marnier, fromage, pasteuriserede, æg, appelsin, piskefløde, dessert

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her