Græske frikadeller med couscous og feta
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
200
g
Hakket svinekød
4
spsk
Cous cous
0,5 - 0,75
tsk
Salt
0,25
tsk
Peber
0,5
stk
Løg
1
stk
Æg
1
knivspids
Chilipulver
1
tsk
Spidskommen
1
fed
Hvidløg
Persille "friske"
15
g
Fetaost "ca. 5 tern"
1
spsk
Olie
Fremgangsmåde
Kom couscous i ¾ dl kogende vand og lad det stå ca. 5 min. Rør kødet med salt, peber, fintrevet løg, æg, chili, spidskommen og presset hvidløg. Vend 2 spsk. hakket persille, smuldret feta og couscous i farsen. Sæt evt. farsen i køleskabet 15 min. - 1 time, hvis der er tid til det.
Form kødet til ca. 16 små frikadeller. Brun dem i olie ved god varme på en pande. Skru ned til middel varme og steg dem færdig ca. 6 min.
Søgeord: græske, frikadeller, couscous, svinekød, feta, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
græske, frikadeller, couscous, svinekød, feta, hovedret, mad, opskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
græske, frikadeller, couscous, svinekød, feta, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/graeske-frikadeller-med-couscous-og-feta
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/graeske-frikadeller-med-couscous-og-feta