Græskarkompot
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
0,5
stk
Græskar "hokkaido"
1
stk
Løg "stort"
1
dl
Æblemost
0,5
dl
Vineddike
0,5
tsk
Salt
2
spsk
Rørsukker "lyst"
Fremgangsmåde
Skær græskarret i tynde både. Pil løget og skær det i skiver eller tynde både. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det simre 5-8 min. under låg, til græskarret er mørt, men ikke kogt ud.
Smag til med sukker. Køl kompotten af og server den til kylling og farsretter.
Søgeord: græskarkompot, hokkaido, kompot, tilbehør, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Halloween , Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
græskarkompot, hokkaido, kompot, tilbehør, opskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Halloween , Mortens aften , Thanksgiving
Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
græskarkompot, hokkaido, kompot, tilbehør, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/graeskarkompot
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/graeskarkompot