Logo
www.mad-og-drikke.dk

Græskarkompot

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
0,5
stk
Græskar "hokkaido"
hokkaido
1
stk
Løg "stort"
stort
1
dl
Æblemost
0,5
dl
Vineddike
0,5
tsk
Salt
2
spsk
Rørsukker "lyst"
lyst

Fremgangsmåde

Skær græskarret i tynde både. Pil løget og skær det i skiver eller tynde både. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det simre 5-8 min. under låg, til græskarret er mørt, men ikke kogt ud.

Smag til med sukker. Køl kompotten af og server den til kylling og farsretter.



Søgeord: græskarkompot, hokkaido, kompot, tilbehør, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Syltning , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Halloween , Mortens aften , Thanksgiving

Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
græskarkompot, hokkaido, kompot, tilbehør, opskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her