Logo
www.mad-og-drikke.dk

Græsk kødsauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket oksekød / oksefars
150
g
Bacon "i skiver"
i skiver
2
stk
Løg
4
fed
Hvidløg
1
dåse
Flåede tomater
1
stk
Oksebouillonterning
2
spsk
Tomatpure
1
spsk
Kanel "stødt"
stødt
1
spsk
Oregano (tørret)
1
tsk
Muskatnød "revet"
revet
0,5
l
Vand
Margarine "til stegning"
til stegning

Tilbehør: spaghetti og revet ost

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint. Skær baconen i små stykker. Varm margarinen i en tykbundet gryde. Svits løg og hvidløg til de er gyldne. Tilsæt baconen og lad det stege lidt med. Tilsæt det hakkede oksekød og lad det stege i 4-5 min. Tilsæt de øvrige ingredienser.

Lad retten simre i 1 time.

Smag retten til med salt og ekstra stødt kanel.



Søgeord: kødsauce, græsk, oksekød, bacon, flåede, tomater, kanel, muskatnød, spaghetti, revet, ost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kødsauce, græsk, oksekød, bacon, flåede, tomater, kanel, muskatnød, spaghetti, revet, ost
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her