Græsk kødsauce
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Hakket oksekød / oksefars
150
g
Bacon "i skiver"
2
stk
Løg
4
fed
Hvidløg
1
dåse
Flåede tomater
1
stk
Oksebouillonterning
2
spsk
Tomatpure
1
spsk
Kanel "stødt"
1
spsk
Oregano (tørret)
1
tsk
Muskatnød "revet"
0,5
l
Vand
Margarine "til stegning"
Tilbehør: spaghetti og revet ost
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg fint. Skær baconen i små stykker. Varm margarinen i en tykbundet gryde. Svits løg og hvidløg til de er gyldne. Tilsæt baconen og lad det stege lidt med. Tilsæt det hakkede oksekød og lad det stege i 4-5 min. Tilsæt de øvrige ingredienser.
Lad retten simre i 1 time.
Smag retten til med salt og ekstra stødt kanel.
Søgeord: kødsauce, græsk, oksekød, bacon, flåede, tomater, kanel, muskatnød, spaghetti, revet, ost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kødsauce, græsk, oksekød, bacon, flåede, tomater, kanel, muskatnød, spaghetti, revet, ost
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kødsauce, græsk, oksekød, bacon, flåede, tomater, kanel, muskatnød, spaghetti, revet, ost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/graesk-koedsauce
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/graesk-koedsauce