Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gløgg - den milde

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
flaske
Druesaft
1
flaske
Rødvin
1
dl
Hugget sukker
2
dl
Rosiner "lyse"
lyse
2
spsk
Syltet pomeransskal "snittet"
snittet
1
tsk
Kardemomme "hel"
hel
4 - 5
stk
Kryddernelliker
50
g
Mandler "smuttede, grofthakkede"
smuttede, grofthakkede

12-14 glas

Fremgangsmåde
Alt, undtagen mandlerne sættes over varmen og bringes til kogepunktet. Tages af varmen, og først nu iblandes mandlerne.


Søgeord: gløgg, juledrikke, rødvin, druesaft
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Drikke

Kategori:
Varme drikke , Alkohol

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
gløgg, juledrikke, rødvin, druesaft
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her