Glaseret sprængt svinekam
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
stk
Sprængt svinekam "kogt, gerne halskan, på ca. 1 kg"
2
spsk
Sur sennep
3
spsk
Brun/mørk farin / puddersukker
2
spsk
Rasp "sigtet"
18 - 20
stk
Kryddernelliker
50
g
Smør "smeltet"
Det er en stor delikatesse.
Fremgangsmåde
Når den kogte svinekam let afkølet, fjernes sværen. Stryges derefter ovenpå fedtet med sennep, og dækkes med puddersukker blandet med rasp - blandingen skal presses godt ned i fedtet. Sættes på bradepandens ovnrist, der skal smøres en smule. Hist og her stikkes kryddernelliker, og smeltet smør dryppes over.
Glaseres ved kraftig varme (250 grader) 10-12 minutter. Spises lunken eller kold, skåret i ganske tynde skiver.
Glaseres ved kraftig varme (250 grader) 10-12 minutter. Spises lunken eller kold, skåret i ganske tynde skiver.
Søgeord: glaseret, sprængt, svinekam, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
glaseret, sprængt, svinekam, madopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
glaseret, sprængt, svinekam, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/glaseret-spraengt-svinekam
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/glaseret-spraengt-svinekam