Glaseret laks på sauterede ris
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Laksefileter "a ca. 180 g"
2
tsk
Brun/mørk farin / puddersukker
1
tsk
Dijonsennep
100
g
Ris
1
stk
Porre "i ringe"
1
stk
Gulerod / Gulerødder "i tern"
100
g
Knoldselleri "i tern"
25
g
Smør
1
dl
Hvidvin "tør"
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Sennep og farin røres sammen og smøres på laksefileterne. Disse stilles i forvarmet ovn ved 180º i ca. 20 minutter.
Risene koges som anvist på pakken.
Grøntsagerne sauteres i 25 gram smør og der tilsættes hvidvin.
De kogte ris vendes i og der smages til.
Risene koges som anvist på pakken.
Grøntsagerne sauteres i 25 gram smør og der tilsættes hvidvin.
De kogte ris vendes i og der smages til.
Søgeord: glaseret, laks, sauterede, ris, dijonsennep, hvidvin, fisk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
glaseret, laks, sauterede, ris, dijonsennep, hvidvin, fisk
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
glaseret, laks, sauterede, ris, dijonsennep, hvidvin, fisk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/glaseret-laks-paa-sauterede-ris
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/glaseret-laks-paa-sauterede-ris