Logo
www.mad-og-drikke.dk

Glaseret laks på sauterede ris

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Glaseret laks på sauterede ris - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Laksefileter "a ca. 180 g"
a ca. 180 g
2
tsk
Brun/mørk farin / puddersukker
1
tsk
Dijonsennep
100
g
Ris
1
stk
Porre "i ringe"
i ringe
1
stk
Gulerod / Gulerødder "i tern"
i tern
100
g
Knoldselleri "i tern"
i tern
25
g
Smør
1
dl
Hvidvin "tør"
tør
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Sennep og farin røres sammen og smøres på laksefileterne. Disse stilles i forvarmet ovn ved 180º i ca. 20 minutter.

Risene koges som anvist på pakken.

Grøntsagerne sauteres i 25 gram smør og der tilsættes hvidvin.

De kogte ris vendes i og der smages til.


Søgeord: glaseret, laks, sauterede, ris, dijonsennep, hvidvin, fisk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
glaseret, laks, sauterede, ris, dijonsennep, hvidvin, fisk

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her