Logo
www.mad-og-drikke.dk

Glaseret kyllingekebab

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Kyllingebryst "uden skind, i 2x2 cm tern"
uden skind, i 2x2 cm tern
2
fed
Hvidløg "hakkede"
hakkede
3
spsk
Mangochutney "eller abrikosmarmelade"
eller abrikosmarmelade
2
tsk
Dijonsennep

Fremgangsmåde

Rør alle ingredienser til marinaden sammen og mariner kyllingestykkerne i to timer.

Sæt kyllingestykkerne på spid skiftevis med grøntsager i tern. (f.eks. peberfrugt, champignon, squash, løg, cherrytomater eller ananas).

Spiddene lægges på et fad og grilles i ovnen til de er gyldne.



Søgeord: kyllingebryst, mangochutney, abrikosmarmelade, dijonsennep
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Studenterfest

Søgeord:
kyllingebryst, mangochutney, abrikosmarmelade, dijonsennep
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/glaseret-kyllingekebab

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her