Glaseret kyllingekebab
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Kyllingebryst "uden skind, i 2x2 cm tern"
2
fed
Hvidløg "hakkede"
3
spsk
Mangochutney "eller abrikosmarmelade"
2
tsk
Dijonsennep
Fremgangsmåde
Rør alle ingredienser til marinaden sammen og mariner kyllingestykkerne i to timer.
Sæt kyllingestykkerne på spid skiftevis med grøntsager i tern. (f.eks. peberfrugt, champignon, squash, løg, cherrytomater eller ananas).
Spiddene lægges på et fad og grilles i ovnen til de er gyldne.
Søgeord: kyllingebryst, mangochutney, abrikosmarmelade, dijonsennep
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
kyllingebryst, mangochutney, abrikosmarmelade, dijonsennep
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
kyllingebryst, mangochutney, abrikosmarmelade, dijonsennep
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/glaseret-kyllingekebab
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/glaseret-kyllingekebab