Glaseret juleskinke med grønlangkål

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Rids sværen i terninger. Gnid rosmarin og allehånde på og stik nelliker i. Pak skinken ind i et stort stykke folie eller læg den i en stegepose. Steg i en bradepande ved 200° i ca. 2 timer. Derefter tagen den ud af posen og skyen gemmes til grønkålen. Fjern sværen og gnid skinken med sennepsblandingen og brun den i ovnen ved stærk varme - pas på den ikke bliver sort.
Grønlangkål:
Tø kålen op i en sigte og pres væden fra. Lad den snurre 5-10 min. i en gryde med halvdelen af smørret og hele piskefløden. Rør en smørbolle med melet og retsen af smørret og bland den i grønkålen under omrøring. Spæd med sky fra skinken (grønkålen skal have en fast konsistens). Smag til med salt, peber og muskat (og evt. sukker) og kog det hele godt igennem.
Server retten med brunede kartofler samt en god stærk sennep.
Der er nok til 8-10 personer.
Søgeord: glaseret, juleskinke, grønlangkål, dijonsennep, skinke, julemad, julopskrifter, julemiddag, julefrokost, julemiddagen, madopskrifter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
glaseret, juleskinke, grønlangkål, dijonsennep, skinke, julemad, julopskrifter, julemiddag, julefrokost, julemiddagen, madopskrifter
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/glaseret-juleskinke-med-groenlangkaal