Logo
www.mad-og-drikke.dk

Glaserede rødbeder med timian

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Glaserede rødbeder med timian - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
bundter
Rødbeder "så små som muligt"
så små som muligt
25
g
Smør
2 - 3
spsk
Balsamico "eller gastrik"
eller gastrik
1
spsk
Appelsinsaft
2
spsk
Flydende honning
Salt
Peber
2
spsk
Timian (frisk) "hakket, gerne citrontimian"
hakket, gerne citrontimian
Appelsin- eller citronsaft "evt."
evt.

Fremgangsmåde

Skær toppen af rødbederne, så der er ca. 5 cm tilbage. Kog dem i letsaltet vand i 12-30 minutter, efter størrelse. Mærk efter med en kødnål, de skal kun lige være møre. Kom koldt vand på og gnid skrællen af (kan forberedes i god tid). 

 

Lad smørret varme godt op, uden det bliver brunt. Kom rødbederne på og ryst dem, til de er varme. Hæld balsamico og appelsinsaft på og kog helt ind. Dryp honning over og ryst panden hele tiden. Pas på, de ikke brænder på. Mere appelsinsaft kan evt. tilsættes, men det må ikke se vådt ud. Sluk og krydr med salt og peber. Kom dem på et fad og drys med masser af timian.



Søgeord: glaserede rødbeder, honningglaserede rødbeder
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad

Søgeord:
glaserede rødbeder, honningglaserede rødbeder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her