Glaserede rødbeder med timian
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
2
bundter
Rødbeder "så små som muligt"
25
g
Smør
2 - 3
spsk
Balsamico "eller gastrik"
1
spsk
Appelsinsaft
2
spsk
Flydende honning
Salt
Peber
2
spsk
Timian (frisk) "hakket, gerne citrontimian"
Appelsin- eller citronsaft "evt."
Fremgangsmåde
Skær toppen af rødbederne, så der er ca. 5 cm tilbage. Kog dem i letsaltet vand i 12-30 minutter, efter størrelse. Mærk efter med en kødnål, de skal kun lige være møre. Kom koldt vand på og gnid skrællen af (kan forberedes i god tid).
Lad smørret varme godt op, uden det bliver brunt. Kom rødbederne på og ryst dem, til de er varme. Hæld balsamico og appelsinsaft på og kog helt ind. Dryp honning over og ryst panden hele tiden. Pas på, de ikke brænder på. Mere appelsinsaft kan evt. tilsættes, men det må ikke se vådt ud. Sluk og krydr med salt og peber. Kom dem på et fad og drys med masser af timian.
Søgeord: glaserede rødbeder, honningglaserede rødbeder
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad
Søgeord:
glaserede rødbeder, honningglaserede rødbeder
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Tilbehør
Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Gæstemad
Søgeord:
glaserede rødbeder, honningglaserede rødbeder
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/glaserede-roedbeder-med-timian
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/glaserede-roedbeder-med-timian