Gedekølle smurt med krydderurteolie
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
stk
Gedekølle "udbenet til skanken"
1
bundt
Rosmarin (frisk) "lille"
1
bundt
Timian (frisk) "lille"
50
g
Parmesanost
4
fed
Hvidløg
Olivenolie
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Nip bladene af rosmarin- og timiankvistene. Tag hvidløgene ud af skallen. Riv parmesanosten fint. Blend det hele til en lind puré med olivenolie. Smag til med salt og peber.
Smør kødet indvendigt med denne blanding. Snør køllen sammen og steg den 2 x 5 minutter, med 20 minutters ventetid imellem de to ovnture, ved 180 grader.
Smør kødet indvendigt med denne blanding. Snør køllen sammen og steg den 2 x 5 minutter, med 20 minutters ventetid imellem de to ovnture, ved 180 grader.
Søgeord: gedekølle, krydderurteolie, rosmarin, timian, hvidløg, parmesanost, , mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
gedekølle, krydderurteolie, rosmarin, timian, hvidløg, parmesanost, , mad
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Søgeord:
gedekølle, krydderurteolie, rosmarin, timian, hvidløg, parmesanost, , mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gedekoelle-smurt-med-krydderurteolie
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gedekoelle-smurt-med-krydderurteolie