Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gammeldags søndags trifli

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Gammeldags søndags trifli - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
Fyld
50
stk
Makroner
3 - 4
spsk
Madeira
Frugt
Brombærsyltetøj "jordbærsyltetøj eller lign."
jordbærsyltetøj eller lign.
Creme
3
stk
Æggeblommer
2 - 3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
2,5
dl
Fløde
2
blade
Husblas
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
Pynt
2
dl
Piskefløde
Gele

Fremgangsmåde

Creme
Æggeblommer, sukker og fløde røres sammen og varmes, til det begynder at blive jævnt, men må ikke koge. Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand og smeltes i cremen, der smages til med Vanille. Cremen afkøles.

Makronerne stænkes med vin. Syltetøjet lægges over og dækkes med creme. Triflien pyntes med flødeskum og gelé eller syltede bær.


Søgeord: trifli, makroner, madeira, creme, gele, brombærsyltetøj, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
trifli, makroner, madeira, creme, gele, brombærsyltetøj, dessert

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her