Gammeldags søndags trifli
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Fyld
50
stk
Makroner
3 - 4
spsk
Madeira
Frugt
Brombærsyltetøj "jordbærsyltetøj eller lign."
Creme
3
stk
Æggeblommer
2 - 3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
2,5
dl
Fløde
2
blade
Husblas
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
Pynt
2
dl
Piskefløde
Gele
Fremgangsmåde
Creme
Æggeblommer, sukker og fløde røres sammen og varmes, til det begynder at blive jævnt, men må ikke koge. Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand og smeltes i cremen, der smages til med Vanille. Cremen afkøles.
Makronerne stænkes med vin. Syltetøjet lægges over og dækkes med creme. Triflien pyntes med flødeskum og gelé eller syltede bær.
Søgeord: trifli, makroner, madeira, creme, gele, brombærsyltetøj, dessert
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
trifli, makroner, madeira, creme, gele, brombærsyltetøj, dessert
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
trifli, makroner, madeira, creme, gele, brombærsyltetøj, dessert
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gammeldags-soendags-trifli
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gammeldags-soendags-trifli