Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gæstefad med varmrøget laks

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Gæstefad med varmrøget laks - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Varmrøget laks
250
g
Ærter
200
g
Asparges
1
bundt
Dild
1
stk
Citron
1
kg
Kartoffel / kartofler "nye kogte"
nye kogte
Sauce
3
dl
Cremefraiche / creme fraiche
2
dl
Mayonnaise
0,5
dl
Dijonsennep
1
tsk
Salt
1
tsk
Peber
1
g
Basilikum (tørret)

Fremgangsmåde
Læg laksen på et serveringsfad og træk skindet af.

Kog ærter og asparges kort i letsaltet vand, så de ikke mister sprødheden.

Arranger de letkogte ærter og asparges rundt om laksen. Pynt med dild og citronskiver.

Rør saucen sammen, smag den til og lad den trække i køleskabet i 1 time.

Lige før serveringen koges de nye kartofler og serveres til laksefad og sauce.


Søgeord: varmrøget, laks, fisk, asparges, dild, citron, kartofler, cremefraiche, dijonsennep, basilikum
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest

Søgeord:
varmrøget, laks, fisk, asparges, dild, citron, kartofler, cremefraiche, dijonsennep, basilikum

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her