Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fyldte foreller

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Fyldte foreller - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Foreller
2
skiver
Bacon
0,5
stk
Løg
4
stk
Champignoner
1
stk
Fennikel "lille"
lille
2
spsk
Nødder "fx hasselnødder eller valnødder"
fx hasselnødder eller valnødder
1
tsk
Fennikelfrø
Smør
Salt
Peber
Citronsaft
Tilbehør
1
stk
Løg "lille"
lille
2
portioner
Spinat "hel"
hel
Kartoffel / kartofler "kogte"
kogte

De fine foreller er fyldt med bacon, champignoner, fennikel og nødder - og med masser af smag.

Fremgangsmåde
Skyl forellerne og læg dem på 2 stykker bagepapir.

Skær bacon, løg, champignoner og fennikel i små stykker og hak nødderne. Svits det hele et øjeblik på en pande i lidt smør sammen med fennikelfrøene. Krydr med salt, peber og citronsaft.

Afkøl blandingen lidt og fyld den i forellerne. Det hele kan nok ikke være i forellerne, resten lægges blot rundt om. Pak papiret om fiskene og læg dem i et lille ovnfast fad. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i 20-25 min.

Skær løget i tynde ringe og steg dem lidt i en gryde i smør. Kom spinaten i gryden og arm det hele godt igennem. Smag til med salt og peber og servér til forellerne, evt. sammen med kogte kartofler.


Søgeord: foreller, fennikel, fennikelfrø, nødder, bacon, fisk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
foreller, fennikel, fennikelfrø, nødder, bacon, fisk

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her