Logo
www.mad-og-drikke.dk

Frølår med fennikel

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
16
stk
Frølår
4
stk
Tomater
2
fed
Hvidløg
Persille
Purløg
0,5
dl
Olivenolie
Mel
Salt
Peber
Paprika
0,5
dl
Pernod "eller ricard"
eller ricard
1
bundt
Basilikum (frisk) "lille"
lille
Garniture
2
stk
Fennikel
20
g
Smør
0,5
dl
Hvidvin
1
stk
Citron
Salt
Peber

Cuisses de grenouille provencales.

Fremgangsmåde
Tomaterne flåes og renses for kerner og skæres i små stykker. Frølårene vendes i mel, krydres med salt, peber og paprika og presset hvidløg og steges i hed olivenolie. Umiddelbart herefter tilsættes tomaterne og krydderurterne. Inden serveringen flamberes der med Pernod eller Ricard.

Garniture
Fennikler (uden stok) snittes fint og sauteres i smør. Hvidvin, citronsaft, salt og peber tilsættes. Låg på. Koges til fenniklen er mør.

Anretning
Den møre fennikel placeres i midten af tallerkenen og de ristede frølår med skyen lagt
ovenpå, og der drysses med hakket basilikum. 

Tips
Hvis frølårene ristes for længe, bliver de hurtigt seje. Der flamberes i lun alkohol, der derved antænder bedre.


Søgeord: frølår, forret, madopskrifter, cuisses, de, grenouille, provencales, pernod, ricard, hvidvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Søgeord:
frølår, forret, madopskrifter, cuisses, de, grenouille, provencales, pernod, ricard, hvidvin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/froelaar-med-fennikel

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her