Friturestegte majsboller
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
200
g
Majsmel
75
g
Hvedemel
2
tsk
Bagepulver
0,5
tsk
Salt
1
stk
Æg "godt pisket"
2
dl
Mælk
1
stk
Løg "lille fintsnittet"
Fedtstof "til stegning"
Serveres på kinesiske restauranter som tilbehør til suppe.
Fremgangsmåde
Sigt majsmel, hvedemel, bagepulver og salt sammen. Bland æg, mælk og løg i en skål og bland de våde og tørre ingredienser. Dejen formes til aflange frikadeller, som steges i varm olie eller fedt i ca. 1 min., til de er sprøde og gyldne. Tages op med en hulske og drypper af på fedtsugende papir.
Serveres varme, og er velegnede som tilbehør til f.eks. fiskeretter.
Hvis man laver den i ministørrelse er de også lækre serveret til drinks.
Søgeord: friturestegte, nmajsboller, opskrift, bagværk, mad, restauranter, kinesiske, tilbehør, suppe, serveres
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
friturestegte, nmajsboller, opskrift, bagværk, mad, restauranter, kinesiske, tilbehør, suppe, serveres
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
friturestegte, nmajsboller, opskrift, bagværk, mad, restauranter, kinesiske, tilbehør, suppe, serveres
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/friturestegte-majsboller
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/friturestegte-majsboller