Frisk pasta i italiensk tomatsauce
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
400
g
Båndpasta / båndspaghetti "frisk"
1
fed
Hvidløg "hakket"
1
stk
Rødløg "hakket"
1
spsk
Olie
1
dl
Grøntsagsbouillon
300
g
Tomater "friske skivede"
1
tsk
Basilikum (frisk)
100
g
Kvark "naturel"
1
dl
Tomatjuice
1
spsk
Maizena / maizenamel
4
spsk
Persille "hakket"
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg steges i olie i en gryde. Tilsæt bouillon, tomatjuice, tomater og basilikum og bring saucen i kog. Rør kvark med maizena og tilsæt det til saucen. Tilsæt persille ogsmag til med salt og peber.
Vand bringes i kog. Den friske båndspaghetti koges i ca. 2-3 minutter og er derefter klar til servering.
Vand bringes i kog. Den friske båndspaghetti koges i ca. 2-3 minutter og er derefter klar til servering.
Søgeord: frisk, pasta, tomatsauce, italiensk, båndspaghetti, tomatjuice
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
frisk, pasta, tomatsauce, italiensk, båndspaghetti, tomatjuice
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest
Søgeord:
frisk, pasta, tomatsauce, italiensk, båndspaghetti, tomatjuice
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frisk-pasta-i-italiensk-tomatsauce
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frisk-pasta-i-italiensk-tomatsauce