Frikadeller i ovn
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Hakket kød "200 g svin og 200 g okse"
2
stk
Løg "finthakkede"
25
g
Hirseflager
75
g
Hvedemel
2
stk
Æggehvider
1,5
dl
Vand "kogende"
1,5
dl
Skummetmælk
1
stk
Svinebouillonterning
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Bouillonterningen opløses i det kogende vand. Mælken hældes i for at køle det lidt ned.
Kødet, de hakkede løg, hirseflager, hvedemel og æggehvider hældes i en skål og røres sammen. Bouillon/mælk tilsættes farsen lidt efter lidt under omrøring. Friskkværnet peber tilsættes med rund hånd og farsen smages til med lidt salt.
Med en spiseske formes farsen til frikadeller, der placeres på en bagepapir beklædt bageplade.
Sættes i ovnen ved 200° i ca. ½ time til frikadellerne er lækre sprøde og gyldne.
Søgeord: fedtfattigt, frikadeller, opskrift, mad, hovedret, hakket, kød, hirseflager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Madpakke egnet , Sund opskrift
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
fedtfattigt, frikadeller, opskrift, mad, hovedret, hakket, kød, hirseflager
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Madpakke egnet , Sund opskrift
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
fedtfattigt, frikadeller, opskrift, mad, hovedret, hakket, kød, hirseflager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frikadeller-i-ovn
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frikadeller-i-ovn