Logo
www.mad-og-drikke.dk

Frikadeller i ovn

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Hakket kød "200 g svin og 200 g okse"
200 g svin og 200 g okse
2
stk
Løg "finthakkede"
finthakkede
25
g
Hirseflager
75
g
Hvedemel
2
stk
Æggehvider
1,5
dl
Vand "kogende"
kogende
1,5
dl
Skummetmælk
1
stk
Svinebouillonterning
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Bouillonterningen opløses i det kogende vand. Mælken hældes i for at køle det lidt ned.

Kødet, de hakkede løg, hirseflager, hvedemel og æggehvider hældes i en skål og røres sammen. Bouillon/mælk tilsættes farsen lidt efter lidt under omrøring. Friskkværnet peber tilsættes med rund hånd og farsen smages til med lidt salt.

Med en spiseske formes farsen til frikadeller, der placeres på en bagepapir beklædt bageplade.

Sættes i ovnen ved 200° i ca. ½ time til frikadellerne er lækre sprøde og gyldne.



Søgeord: fedtfattigt, frikadeller, opskrift, mad, hovedret, hakket, kød, hirseflager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Madpakke egnet , Sund opskrift

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
fedtfattigt, frikadeller, opskrift, mad, hovedret, hakket, kød, hirseflager
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her