Frikadeller
(1)
4 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
flæskefars "hakket"
2
stk
Oksebouillonterninger "opløst i knap 2 dl kogende vand"
2
stk
Æg
1
stk
Løg "revet groft på rivejern"
2
dl
Havregryn
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Det hakkede kød røres med havregryn og æg. Løget rives og røres med. Bouillonen kommes i lidt ad gangen. Salt og peber kommes i. Farsen hviler ½ time i køleskabet.
Fedtstoffet smeltes på panden. Det er vigtigt at fedtstoffet er godt varmt. Frikadellerne formes med en spiseske og kommes på panden. Varmen dæmpes og frikadeller steges færdige, ca. 5 min på hver side.
Søgeord: Frikadeller, frikadelle, deller, svinekød, hakket, svin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
Frikadeller, frikadelle, deller, svinekød, hakket, svin
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
Frikadeller, frikadelle, deller, svinekød, hakket, svin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frikadeller
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/frikadeller