Logo
www.mad-og-drikke.dk

Franske jomfruhummerhaler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Butterdej
200
g
Hummerhaler
5
dl
Fløde
1
tsk
Rosmarin
1
stk
Peberfrugt "rød"
rød
1
stk
Tomat
3
fed
Hvidløg
1
spsk
Sorte oliven "hakkede og most med olivenolie og basilikum til pesto"
hakkede og most med olivenolie og basilikum til pesto
0,5
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf
Salt
Peber
Parmesanost "reven"
reven

Super dejlig forret med jomfruhummer.

Fremgangsmåde
Del butterdejen i tre dele, og rul dem ud til ½ cm tykkelse. Bag stykkerne ved 180 º i ca 20 min., lad dem køle af ved stuetemperatur.

Skær peberfrugten, hvidløg og tomat i små stykker. Mix grøntsagerne med olivenpestoen, citronsaften og halvdelen af fløden i en blender. Blend herefter forsigtigt resten af fløden med jomfruhummerhalerne, der skal stadig være små stykker af hummer i blandingen.

Vend de to blandinger sammen og smag til med salt og peber. det skal anrettes i tre lag. Start med en plade butterdej med blandingen på derefter endnu en plade og en blanding slut med en plade butterdej, toppet med reven parmesanost.


Søgeord: jomfruhummer, butterdej, fløde, rosmarin, hvidløg, oliven, parmesanost, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske , Valentine

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
jomfruhummer, butterdej, fløde, rosmarin, hvidløg, oliven, parmesanost, forret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/franske-jomfruhummerhaler

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her