Forloren harre med skilt sauce

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Rør en ikke for fast og ikke for lind fars af kød, æg, løg, rasp, og mælk. Smør et ovnfast fad og form farsen til at aflangt "brød". Klap det godt sammen og glat overfladen med en våd dejskraber så der ikke er huller. Læg baconskiverne ovenpå.(Små overskydende stykker lægges ved siden af).
Brun haren midt i en 225° varm ovn 15 min. Dæmp varmen til 180° og hæld mælken over kødet. Steg videre ca. 45 min. Øs mælken i fadet op over af og til og spæd evt. med mere væske, hvis det næsten forsvinder. Prik og se om kødsaften er helt klar.
Tag fadet ud af oven og hæld skyen / mælken i en gryde. Spæd med kartoffelvand til en god konsistens. Kog saucen godt igennem og pisk den så glat som muligt. Smag til med gelé og jævn den evt. med lidt majsstivelse/ lys saucejævner. Saucen kan farves med kulør.
Skær haren i tykke skiver og server med kartofler, sauce og gelé.
Søgeord: Forloren, harre, flæskekød, flæskesmåkød, oksekød, okse
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Forloren, harre, flæskekød, flæskesmåkød, oksekød, okse
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/forloren-harre-med-skilt-sauce