Forloren hare i stegeso
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Farsbrød
500
g
Hakket oksekød / oksefars
1
dl
Rasp
2
stk
Æg
1
tsk
Salt
Peber
3
spsk
Fløde
4
skiver
Spæk "røget"
Sauce
50
g
Smør
3 - 4
spsk
Mel
4
dl
Mælk
Kulør / sovsekulør
Salt
Peber
Ribsgele
Tilbehør: kogte kartofler og salat
Fremgangsmåde
Læg stegesoen (römertopf) i vand 1 time før brug. Bland det hakkede kød med rasp, æg, krydderier og fløde. Læg farsen i stegesoen og dæk den med strimler af røget spæk.
Overhæld farsen med afbagt sauce af fedtstof, mel og mælk, som er farvet og smagt til med krydderier og gele. Steg haren ved 220 º i ca. 1 1/2 time.
Serveres med kogte kartofler og salat.
Overhæld farsen med afbagt sauce af fedtstof, mel og mælk, som er farvet og smagt til med krydderier og gele. Steg haren ved 220 º i ca. 1 1/2 time.
Serveres med kogte kartofler og salat.
Søgeord: forloren, hare, stegeso, römertopf, hakket, oksekød, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
forloren, hare, stegeso, römertopf, hakket, oksekød, madopskrift
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
forloren, hare, stegeso, römertopf, hakket, oksekød, madopskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/forloren-hare-i-stegeso
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/forloren-hare-i-stegeso