Logo
www.mad-og-drikke.dk

Forloren hare i stegeso

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Farsbrød
500
g
Hakket oksekød / oksefars
1
dl
Rasp
2
stk
Æg
1
tsk
Salt
Peber
3
spsk
Fløde
4
skiver
Spæk "røget"
røget
Sauce
50
g
Smør
3 - 4
spsk
Mel
4
dl
Mælk
Kulør / sovsekulør
Salt
Peber
Ribsgele

Tilbehør: kogte kartofler og salat

Fremgangsmåde
Læg stegesoen (römertopf) i vand 1 time før brug. Bland det hakkede kød med rasp, æg, krydderier og fløde. Læg farsen i stegesoen og dæk den med strimler af røget spæk.

Overhæld farsen med afbagt sauce af fedtstof, mel og mælk, som er farvet og smagt til med krydderier og gele. Steg haren ved 220 º i ca. 1 1/2 time.

Serveres med kogte kartofler og salat.


Søgeord: forloren, hare, stegeso, römertopf, hakket, oksekød, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
forloren, hare, stegeso, römertopf, hakket, oksekød, madopskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/forloren-hare-i-stegeso

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her